ALTID LAVE PRISER

Garanti.

Vi tilbyder en række garantier, som er blandt de bedste i branchen. Vi har følgende garanti ordninger:

Optiker garanti
Vi giver garanti på styrkerne i 4 måneder. Vi foretager en grundig synsprøve, med de bedste instrumenter der findes, og giver derfor 4 måneders styrke garanti. Garantien omfatter ikke pludselig opståede øjensygdomme.

Stel garanti
Alle vore stel, uanset pris, er omfattet af vores garanti mod fabrikationsfejl. Der er 3 måneders garanti og 24 måneres reklamationsret. 

Glas garanti

Glas ( mineral og plast) er omfattet af nøjagtig samme garanti, som beskrevet under stel garantiTilvænningsgaranti
Ved køb af briller med glidende overgang, skal man vænne sig til glassene. Derfor giver vi en tilvænnings garanti, som betyder at vi bytter glassene gratis til enten et par bifokale glas, eller 2 par med enkelt styrke, hvis man har problemer. Det er til gængæld sjældent, da de nye glas typer er meget bedre end for 10 år siden. Garantien gælder i 6 måneder.

Pris garanti
Såfremt vores produkt ses til en billigere totalpris hos andre optikere i detail handelen, betaler vi differencen tilbage kontant. Der er derfor ingen tvivl om prisniveauet. Optikhuset vil være billigst med det bedste. Totalprisen omfatter hele pakken, dvs. stel, glas, behandling, synsprøve og etui.

Totalskade garanti
Såfremt de indkøbte briller kommer til skade, som ikke er omfattet af vores ovennævnte garanti ordninger, yder vi en TOTAL SKADE GARANTI i 12 måneder. Garantien betyder at brillen repareres eller udskifters til halv pris.

Service og tilpasning
I hele brillens levetid, tilbyder vi gratis service og tilpasning.

Site by decato