fbpx

Gratis synstest

Gratis synstest

Du skal være rask og uden symptomer for at komme til synsprøve

Hos optikhuset tilbyder vi gratis og grundig synstest til dig. Dette gør vi som led i vores rådgivning af dig. Uanset om du tænker, at du er bevidst om din styrke, laver vi altid en grundig synsprøve for at sikre dig, at du får den rette styrke og den rette type brille.

Med en synstest finder vi sammen ud af, hvordan dit syn er, og hvor du eventuelt kunne have brug for en brille. Synsprøven finder sted i vores butik på Frederiksberg i København.

Bestilling af synstest

Ønsker du en synstest, skal du bestille en tid hertil. Dette kan du nemt og bekvemt gøre online her på hjemmesiden. Kan du af den ene eller den anden grund ikke bestille tid gennem hjemmesiden, kan du altid ringe ned i butikken på telefon: 38 10 14 68, eller du kan kigge ned forbi i butikken.

Har du spørgsmål til, hvordan synsprøven foregår, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os herom.

Synstest af børn

Vi tilbyder ikke synstest af børn under 12 år. Denne skal de have foretaget ved en øjenlæge. Men viser det sig, at barnet skal have briller, har vi et stort udvalg af børnebriller til fornuftige priser i butikken, som de kan komme ned og prøve og vælge imellem. Vi tilbyder også behandling af glassene, så de ikke er så skrøbelige.

Hjælp til brug af kalenderen
  1. KLIK på den dato du ønsker at bestille din synsprøve
  2. Vælg dernæst den ønskede tid og klik på næste
  3. Tryk derefter næste eller videre til booking for at bekræfte tidspunkt.
  4. Indtast navn, email, fødselsdato og telefon nummer. Du får en bekræftelse på mail hvis du indtaster din mail adresse, samt en reminder på sms dagen før synsprøven hvis du indtaster dit mobil nummer.
  5. Klik på videre og bekræft din bestilling.