fbpx

Gratis synstest

Gratis synstest

 

Bestil tid her 

Hos Optikhuset tilbyder vi gratis og grundig synstest til dig. Dette gør vi som led i vores rådgivning af dig. Uanset om du tænker, at du er bevidst om din styrke, laver vi altid en grundig synsprøve for at sikre dig, at du får den rette styrke og den rette type brille.

Med en synstest finder vi sammen ud af, hvordan dit syn er, og hvor du eventuelt kunne have brug for en brille. Synsprøven finder sted i vores butik på Frederiksberg i København.

Bemærk, er du også kontaktlinsebruger, skal disse fjernes senest 4 timer før synsprøve til briller

Bestilling af synstest

Ønsker du en gratis synstest, skal du bestille en tid hertil. Dette kan du nemt og bekvemt gøre online her på hjemmesiden. Kan du af den ene eller den anden grund ikke bestille tid gennem hjemmesiden, kan du altid ringe ned i butikken på telefon: 38 10 14 68, eller du kan kigge ned forbi i butikken.

Har du spørgsmål til, hvordan synsprøven foregår, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os herom.

Synstest af børn

Vi tilbyder ikke synstest af børn under 12 år. Denne skal de have foretaget ved en øjenlæge. Men viser det sig, at barnet skal have briller, har vi et stort udvalg af børnebriller til fornuftige priser i butikken, som de kan komme ned og prøve og vælge imellem. Vi tilbyder også behandling af glassene, så de ikke er så skrøbelige.