fbpx

Nye glas i gamle briller

Det kan være svært at skulle skille sig af med noget, som man er rigtig glad for, og det kan være endnu sværere at finde noget nyt, der matcher det gamle. Hos Optikhuset har vi gjort det nemt for dig.

Har du et stel, som du er glad for, men har du brug for en ny styrke, så kan du nøjes med at skiftet glasset i brillen. Har du et designerbrillestel, vil det ofte også kunne betale sig for dig kun at udskifte glasset.

INDSLIBNING KOSTER  KUN 100,-

Udskiftning af brilleglas

Vores glaspriser er ikke betinget af, at du køber stellet hos os. Du kan medbringe dit eget stel, og så sætter vi de nye brilleglas i dit eget stel.

Når du skal have skiftet glasset, anbefaler vi dig, at du kommer ned i butikken på Frederiksberg med dit stel og forhører dig om mulighederne, og får foretaget en synstest, så vi kender dine behov.

Derefter bestiller vi glassene hjem og kontakter dig, når de er i vores hænder. Dit glas slibes til stellet i butikken, og du skal beregne omkring en times ventetid.

Kom med dine ældre briller

Selvom dine briller er af ældre dato, kan det godt være muligt at få skiftet glasset i dem. Kom ned forbi i Optikhuset på Frederiksberg, så kan vi sammen se på mulighederne for at få udskiftning af dit brilleglas.

Online bestilling af synsprøve

Husk at synsprøven er GRATIS

Hold dig opdateret med sidste nyt

Tilmeld nyhedsbrev