fbpx

Garanti og Kvalitet

Alt er i fineste kvalitet. Vi udvælger kun artikler, som opfylder vores høje krav til kvalitet, materiale og pasform. Vores glas er franske og blandt de bedste i verden. Her sikrer vi en altid høj kvaltet og god service og vejledning.

Vi tilbyder en række garantier, som er blandt de bedste i branchen. Vi har følgende garanti ordninger:

Optiker garanti

Vi giver garanti på styrkerne i 4 måneder. Vi foretager en grundig synsprøve, med de bedste instrumenter der findes, og giver derfor 4 måneders styrke garanti.

Stel garanti

Alle vore stel, uanset pris, er omfattet af vores garanti mod fabrikationsfejl. Der er 3 måneders garanti og 24 måneres reklamationsret. Det betyder at vi yder 3 måneres ubetinget garanti, derefter og op til 24 måneder efter købet er der en reklamationsret, som betyder at det skal kunne påvises at der er tale om produktions fejl.

Glas garanti

Glas ( mineral og plast) er omfattet af nøjagtig samme garanti, som beskrevet under stel garanti

Tilvænningsgaranti

Ved køb af briller med glidende overgang, skal man vænne sig til glassene. Derfor giver vi en tilvænnings garanti, som betyder at vi bytter glassene gratis til enten et par bifokale glas, eller 2 par med enkelt styrke, hvis man har problemer. Det er til gengæld sjældent, da de nye glas typer er meget bedre end for 10 år siden. Garantien gælder i 6 måneder.

Pris garanti

Såfremt vores produkt ses til en billigere totalpris hos andre optikere i detail handelen, betaler vi differencen tilbage kontant. Der er derfor ingen tvivl om prisniveauet. Optikhuset vil være billigst med det bedste. Totalprisen omfatter hele pakken, dvs. stel, glas, behandling, synsprøve og etui.

Totalskade garanti

Såfremt de indkøbte briller kommer til skade, som ikke er omfattet af vores ovennævnte garanti ordninger, yder vi en TOTAL SKADE GARANTI i 12 måneder på brillens normalpris.Garantien betyder at brillen repareres eller udskifters til halv pris.

Service og tilpasning

I hele brillens levetid, tilbyder vi gratis service og tilpasning.

Fuld tilfredsheds garanti

Der gives 1 måneds tilfredsheds garanti på stel. Dvs. at hvis du inden for en måned, efter køb af stel, er utilfreds, så har du ret til at finde et andet stel.

Online bestilling af synsprøve

Husk at synsprøven er GRATIS

Hold dig opdateret med sidste nyt

Tilmeld nyhedsbrev