fbpx

Briller med glidende overgang

Du har sikkert hørt om briller med glidende overgang. Det er en optimal løsning, hvis du både har brug for briller i det daglige og brug for læsebriller.

Med glidende overgang undgår du at skulle skifte mellem 2 slags briller hver gang, du skal læse en tekst, køre bil eller noget helt tredje, og du undgår at skulle huske at have flere briller med hver gang, du skal noget.

Briller med glidende overgang

4 forskellige kvaliteter på progressive glas – bronze, sølv, guld og platin.

Bronze har smallere synsfelter, og anbefales kun som supplement til andre løsninger.

Sølv, guld og platin er alle rigtig gode glas, og anbefales hver især på baggrund af forskellige faktorer som vores optikere kan vejlede om.

Priser fra KUN 1798 kr. op til 4398 kr. I disse priser er der inkluderet, bedste refleksbehandling, hårdeste hærdning, synsprøve garanti, brilleetui og pudseklud.

Hvad er glidende overgang?

Som navnet indbyder, er glidende overgang et glas, hvor der er en glidende overgang mellem flere forskellige styrker. Ofte vælger folk briller med glidende overgang for at skulle undgå skiftet mellem almindelig brille og læsebrille.

Man kan sige om læsebrillen, at det er en 2 i 1 brille, som giver dig et skarpt syn uanset afstand. Visuelt kan ændringen i synsfelt ikke ses på brillen, idet overgangen mellem styrkerne er glidende.

Prøv briller med glidende overgang

Det kan tage tid at vænne sig til at have briller med glidende overgang – og for nogle mennesker kan det tage lidt ekstra tid at vænne sig til det. Man kan ret tydeligt mærke når det fungerer og de fleste lærer hurtigt at navigere i glas med glidende overgang.

Derfor anbefaler vi dig, at du kommer ned forbi i butikken på Frederiksberg og hører om de forskellige typer af glas, med glidende overgang, så du kan se om det kunne være en mulighed for dig.

Online bestilling af synsprøve

Husk at synsprøven er GRATIS

Hold dig opdateret med sidste nyt

Tilmeld nyhedsbrev